zondag 12 oktober 2014

Cicli Farelli, het carbon

Het is net zoiets asge 'n nieuwe auto hèt.
Opeens ziede ze overal.
Nou ja, overal....
Op Kapaza in ieder geval inne.
En nog wel 'n carbonne.




Nie om te zeike, mèr die kabels ...

6 opmerkingen:

  1. Is heel waarschijnkijk een vermomde Alan .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. War toch wel mooi gewist, as ge een stel van die transfers ha kunnen krijge. En da dan op dè grijs crosserke van oe. :-) Op ne fiets van oew eigen, da zèn d'r nie veul. Merckx, Hinault, Riviere, Jan Janssen,.... Van Herwerden, Van Rossem, Bontekoe.... Zen d'r toch nog heel wa. Die 3 leste komme van hiero.... Niet zo bekend, maar toch....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wel over gedacht wat betreft de Empella. Maar niet deze, spreken me niet zo aan. Heb zelfs een globale schets/idee van een eigen balhoofdplaatje. Maar uiteindelijk gekozen voor Empella, het is wat het is.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Beste Farelli, ik heb de mogelijkheid om een fiets met eenzelfde kader als op de foto in je blog te kopen. Kan u mij iets meer vertellen over de oorsprong van het kader want ik vind er niets over online. Ik veronderstel dat dit een door u gepersonaliseerd kader is van een ander merk of ben ik hier verkeerd?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jammer genoeg kan ik je niet helpen. Niet door mij gepersonaliseerd. Heb er twee gezien op het net en dat zijn deze en die van de dag ervoor. Ik zie dat er op 2e Hands net een heeft gestaan. Heb destijds ook goed gezocht en niks gevonden.

      Verwijderen